fredag den 1. august 2014

Farvel juli....

Ligger her helt stille i sengen, lytter til kæresten snorker og kattens hale der hele tiden lige så stille lufter mig i hovedet. Udenfor ringer kirkeklokkerne, fuglene pipper, naboen vander i sin have, langt borte kan jeg høre en motorcykel speede op og den stille brise sørger for at lamel gardiner blafre og solen kigger ind... ikke dårligt at starte sommerferien sådan.

Det lyder så idyllisk og det er det da også, men alt er ikke en dans på roser. Min morfar plejehjem er igang ude på ballade og nu skruer vi bissen på, der skal hver dag efter arbejde laves et eller andet i/på huset, der mangler stadig en masse men energien er lidt forsvundet, det at flytte i hus sætter kærestelivet på en prøve, det er ikke lige så nemt at blive enige om tingene, hvor skal den være, skal det her se sådan her ud, hvad med dette her osv osv - det var sgu nemmere før :-). Kreativ er en næsten ikke eksisterende ting, skal snige mig til lidt tid i den sene aftentid, hvorfor snakker naboerne i haven kl 07 - det er jo lørdag, og faktisk vækkede lamelgardinerne mig med deres larm. Men alt skal nok blive godt, vi skal bare lige slibe lidt kanter og så skal plejehjemmet tage sig sammen og passe ordentlig på min morfar !!!

Men de næste 3 uger står den på ferie. Jeg skal provianterer i Tyskland (mens kæresten er på arbejde). Vi skal holde housewarming, deltage i bryllup (ikke vores), være kreativ (har 4-5 projekter liggende) lave bryllups gaven, finde på og udføre august trådoggarn, fikse huset, nyden haven, slappe af og elske kæresten :-)

Det bedste er dog det skal ske i vores nye hus... elsker det hus og haven, det er  så fantastisk - det er svært at sætte ord på, men en vild følelse.

Så ingen tvivl om huset fylder allermest, som kan ses på en lille billede kavalkade 
over min juli måned.

Frokost på Bjarnes pølser, en lille pause i malerarbejdet.

Det gule værelse - det kreative rum

Så skal der flyttes

Første nat i huset

Tiger nyder den nye store seng

Min fødselsdag

Der slappes af i hængekøjen

Symaskinen er kommet på plads

Kreative gaver

Monty almost live

Nye nederdele til varmen

Nye bukser til en kølig sommeraften

Tiger slippes løs i haven, og han er her stadig.

Vi flytter officielt ind

Den sidste cykeltur inden ferien.

Nå ja, så bød juli også på at jeg blev moster for anden gang, fik læst 5 bøger, brugt grillen til aftensmad næsten alle dage, turer til stranden for at blive kølet ned i den hede sommer og masse af lækre is.

Så selvom udfordringer, beslutninger og det praktiske ved huset har fyldt meget, så har det sgu været en hel super fantastisk måned :-)

4 kommentarer:

 1. Træls med din morfar og plejehjemmet:( Håber du nyder din ferie alligevel - jeres hus ser sååå hyggeligt ud:) Er også ret vild med de der nederdele:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Det er uroligt, hvad tid gør ved en... både når der er for meget, lige tilpas og alt for lidt... Jeg håber, at ferien bliver det åndehul, som du og kæresten mangler, så I bare kan nyde og nyde og nyde. Og den bliver den bedste ferie nogensinde - jeg kan mærke det!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare spændende at følge med i alt det nye og spændende der sker i jeres liv nu. Det er så fantastisk med et hjem, hvor man føler sig lykkelig i og ja mon der ikke altid vil være lidt udfordringer hen af vejen. Men det bliver godt når det bliver færdigt.. og det er jeres og kun jeres :)

  SvarSlet
 4. Dejlig billedstorm, tiden går stærkt når der er noget at rive i!

  - Anne

  SvarSlet