onsdag den 9. april 2014

Stof & Stil - Januar 2014

Uha... har stillet min kreative sult på internettet i laaang tid (i hvert fald i 30 dage - og kun når det drejer sig om stoffer).

Vil så gerne sy nye puder til vores sofa, sådan lidt HAY agtigt, men også så kæreste ikke syntes det bliver alt for piget.

Vi har i dag flotte puder og plaid, men de er meget tøsset - så derfor skal det være noget som vi begge har besluttet os for. Istedet skal plaid og puder gemmes til vi får et hus, og så skal de frem igen, som minimum i "det kreative rum" :-)

Og så er vores badeforhæng ikke standard mål, så vil også gerne sy et nyt (mere herom en anden dag, for det nåede vi ikke lige i dag).

Men altså, kæresten havde pludselig lyst til at køre med i stof og stil, og det skal han ikke sige to gange.

Så lørdag eftermiddag afsted til Roskilde, og så blev der ellers kigget på stoffer til nye puder. Tror vi havde gang i 5-6 løsninger, inden vi fandt de her stoffer.

Det skal bliver to firkantede puder i ren blå, med store knapper af det ternet stof. Det ternede stof skal blive til to aflange puder, en af hvert (det mørke stof er faktisk bagsiden på det lyse stof). Knapperne her på skal være af det blå stof.

Glæder mig til at vise jer resultatet.

 
 
Vi skulle jo kun købe stof til puder, men så havde Stof og Stil fået nye produkter hjem, og ihhh altså - så måtte jeg købe bare lidt af det (kunne sagtens have købt mere). Det leopard mønstrede skal være til et par sweatpants som jeg har lavet flere gange. Stjerne stoffet skal være til en stram nederdel eller en Twist nederdel (skal lige tænke lidt over det).
 

 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar