onsdag den 30. april 2014

Livet

Livet, vi skal alle sammen igennem det - på den ene eller anden måde.

Nogen bruger hele livet på at gøre det på den måde de tror er bedst.... og de ender nogen med at fortryder deres liv, fik de det ud af det som de knoklede på døgnets 24 timer.

Andre lever sundt og gør alt det rigtige og dør i en tidlig alder af en ondskabsfuld sygdom.

Andre udsætter deres krop og sind for alle dårligdomme, men de står så alene tilbage da alle de kendte har forladt dem eller gået bort.

Nogen får det som andre så gerne vil have, men ikke kan få - og har de egentlig fortjent det.... både dem der får og dem der ikke kan få.

Man kan med et slag få vendt sit liv op og bed, ingen havde set det komme.

Gode ting kan komme - Onde ting kan komme.... gør vi os fortjent til det, eller er det skæbnen.

Lever vi vores liv som vi gerne vil, gør vi lige det præcis som vi allerhelst gerne selv vil, eller gør vi det som forventes af os.

En far var imod det - en mor syntes set var rigtigt at fortælle sit barn at man er sin egen bedste ven... man skal huske at sætte sig selv først, passe mest på sig selv, aldrig gøre noget der gør en ked af det - aldrig være ond mod sig selv.

Hvad skal man gøre for at få det som man ønsker.... er ens liv forudbestemt fra fødslen af ? 

Vi skal live i vores kroppe og i vores sind i mange år (forhåbentlig) - og vi skal hver især sørge for at få det bedste ud af det, nyde hver dag, acceptere livet som det kommer til en - du må bare ikke fortryder det når den dag kommer og du skal til at lukke øjnene for sidste gang.

Lever du dit liv som du gerne vil ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar