mandag den 14. april 2014

Symaskinen spinder...

I går aftes fik jeg endelig syet de to sidste opbevaringsposer færdige. Der røg også lige en kreativtaske og lidt hemmeligheder igennem symaskinen.

Den har også stået stille den sidste uges tid, så det var dejligt at komme igang igen.

Kan dog mærke at jeg ønsker mig endnu mere en overlocker. Håber familien går med til at give mig penge til min fødselsdag, så jeg kan få et tilskud til st købe en... men der er jo stadig flere måneder til fødslesdag, så jeg nøjes med min gode symaskine indtil videre.

Tilbage til opbevaringsposerne. De er super fine, men syntes ikke lige jeg fil så meget plads i den kasse jeg tømte med garn, udover stof og værktøj nu ikke ligger mast sammen... Har alt for meget !!! måske jeg skal give stof rester væk, får aldrig syet noget selv, der er kun lige nok til noget baby/småbørne tøj.

Men flotte er opbevaringsposerne 😄

Tilbage til symaskinen. Har nu kun et klippet projekt tilbage - altså udover bagsiden til mine hakkede puder (men er ikke helt færdig med den ene).

På onsdag skal jeg i sy-cafe hos Stof & Stil, og der tænker jeg at få syet bagsiderne klar, samt kaste mig over de allerede klippede sweatpants - det sidste par vinterpar, inden jeg skal igang med nyt sommermønster og sommerstoffer.

Mit næste dilemma bliver om jeg skal klippe og sy et projekt af gangen eller om jeg skal tage en hel klippe dag og få klippet alt stoffet, og så sy alt sammen bagefter ???

Her er stof bunken - det meste købt på min kreative fridag hos stofdepotet (et af de indlæg der desværre er blevet slettet)

Her er bunken der kalder og kalder på mig:1 kommentar:

  1. Uh... hemmeligheder! ;)
    Jeg er ville klippe det hele. Men jeg er også meget effektiv i min kreative proces - jeg har forberedelsesdage, hvor jeg laver mønstre, tegner skitser, klipper stof og ruller garn. :)

    SvarSlet